Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кубок Львова з петанку дістався ужгородцям

17 жовтня 2017 р., 08:20

Знай наших

У Львові відбувся заключний крупний турнір з петанку в сезоні - "Кубок Львова"

Турнір тривав два дні і в ньому брали участь команди зі Львова, Івано-Франківська, Черкас, Харкова, Ужгорода та Мукачева. Щоправда, ужгородці брали участь лише у другий день турніру - змаганнях команд-двійок. І якщо першого дня фаворитами були спортсмени з Івано-Франківщини, то наступного дня саме ужгородці не залишили нікому шансів. Всього за петанк-клуб "Ужгород" виступало троє учасників. В одній команді грали ужгородці Петро Гойс та Крісті Коранда, а ще одна ужгородка - Олександра Шевченко - грала в команді з львів'янином Миколою Дудюком.

Після чотирьох відбіркових кіл, у яких взяли участь 14 команд, визначилися чотири команди-півфіналісти. У півфіналі команда Шевченко-дудюк здолала львівський дуплет з рахунком 13:5, а команда Гойс-Коранда - команду з Франківщини з рахунком 13:0. У фіналі сильнішими виявися дуплет Шевченко-Дудюк, друге місце дуплета Гойс-Коранда і третіми були спортсмени з Івано-Франківщини.

А уже через три тижні жіноча збірна України з петанку візьме участь на Чемпіонаті світу з петанку, який пройде у Китаї. У складі збірної України три ужгородки - Олександра Шевченко, Валентина Сліж та Олександра Кузьма.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp