Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський нардеп привіз з Європи амуніцію для наших хлопців (ФОТО)

12 липня 2014 р., 12:10

Хлопці самі обирали сучасний одяг та взуття, які найкраще підходять для ведення бойових дій у зоні АТО.

Матеріально-технічне забезпечення військових, які перебувають у зоні АТО чи готуються туди їхати, залишає бажати кращого. У цьому особисто переконався і народний депутат України, член депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Василь Ковач, побувавши на базі полігону в селі Оріховиця Ужгородського району. 

Під час спілкування з мобілізованими закарпатцями парламентар почув чимало скарг на військове керівництво, і варто зазначити, вони були справедливими. Військовослужбовці демонстрували камуфляжну форму, яку можна викидати вже після другого-третього прання, не кажучи про те, що український солдат у ній – відмінна мішень для терористів. Закуплене нещодавно взуття після першого марш-кидка до крові натерло солдатам ноги. Тобто немає елементарного спорядження та засобів захисту. Незважаючи на все це, у солдатів піднесений бойовий дух, вони всі як один готові захищати свою Батьківщину.

Василь Ковач виділив значну суму коштів для придбання необхідного обмундирування для бійців взводу, який готується до відправки на схід. Камуфляжну форму, берци, рукавиці, наколінники тощо привезли з однієї із європейських країн: хлопці самі обирали сучасний одяг та взуття, які, за їх інформацією, найкраще підходять для ведення бойових дій у зоні АТО. Крім того, за кошти нардепа днями придбано сотню тактичних окулярів для закарпатських солдатів, які захищають нашу державу на сході. Їх волонтери вже доправили до місць дислокації наших військових.

Придбав нардеп бронежилет, розгрузку та деякі інші речі мобілізованому земляку із Пацканьова, що на Ужгородщині, який нині під Донецьком. 

«Суспільство виявилося не готовим до тих реалій, у яких сьогодні живе країна. Багато хто вважає, що ця ситуація їх не стосується, оскільки це десь далеко. Такі думки є неправильними, – каже Василь Ковач. – Кожен сьогодні мусить допомагати армії, хто чим може».


2 12.07.2014 21:54 IP: 187.224.95.77
1 12.07.2014 21:48 IP: 84.43.25.85
митя 12.07.2014 12:32 IP: 51.30.134.95
что тварь РЫГОАНАЛЬНАНАЯ испугался что и за тебя возьмутся? быстро же ты перекрасился. вспомнят и тебе как проходили выборы на которых ты купил себе депутатский мандат. в Великих Лазах секретарь сельрады в открытую раздавала за него 200 гривен. в других селах Ужгородского района происходило аналогичное действо.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp