Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Названо найбільш корумпований орган в Україні

17 жовтня 2017 р., 09:11

Україна знаходиться на 131-му місці зі 176 у рейтингу сприйняття корупції.

Фіскальна служба України - найбільш корумпований орган у країні. Про це в інтерв'ю Українським новинамзаявив виконавчий директор Transparency International в Україні Ярослав Юрчишин.

"Я думаю, що Фіскальна служба і митниця - через величезний вплив на бізнес. Бізнес - це ресурси і відповідно можливість впливати на позицію", - повідомив Юрчишин.Він зазначив, що на рівень корупції найбільш впливають суди. "Зі 176 країн ми на 131-му місці в рейтингу сприйняття корупції. Нам потрібно істотно перевантажити ставлення суспільства, держави і бізнесу", - сказав він.За словами Юрчишина, якщо у 2013 році лідером корупційних відносин з громадянами була ДАІ (Державтоінспекція), то зараз патрульна поліція фактично лідер за довірою громадян.У той же час Юрчишин заявив, що зараз сфера охорони здоров'я знаходиться на першому місці серед лідерів корупції в Україні, друга за лідерством сфера - це освіта.Зазначимо, під час щорічного форуму Ялтинської європейської стратегії у вересні президент Петро Порошенко заявив, що корупція в Україні зберігається, але прогрес у боротьбі з нею є і його можна спостерігати, у тому числі, в економіці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp