Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатку шукали рятувальники, полісмени та лісівники

18 жовтня 2017 р., 08:58

Жінка заблукала в лісі

Мукачівку, яка збилася з дороги в лісі, неподалік с.Н.Коропець Мукачівського району розшукали поліцейські. На пошуки жінки були задіяні лісники та працівники ДСНС. Зараз життю жінки нічого не загрожує Вчора, близько 19.00 год, до працівників Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки Мукачева про те, що вона заблукала у лісі неподалік автодороги, яка веде до міста Берегова. 

Також жінка повідомила, що вона втратила зв’язок зі своїм чоловіком, який був разом з нею. На пошуки пенсіонерки, з якою втрачений був і мобільний зв`язок, піднялись поліцейські Мукачівського відділення поліції разом з собакою і кінологом, рятівники та учасники громадського формування лісників та мисливців. 72-річну мукачівку шукали майже всю ніч. Під ранок, близько 05.00 год, жінку знайшли в лісі, де вона чекала на допомогу. Як розповіла потерпіла, вона близько трьох годин намагалась знайти дорогу, яка виведе її з лісу, проте спроби виявились марними. Зараз жінку доставлено додому, її життю нічого не загрожує. 
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp