Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Луганськ заїхала бронетехніка під прапорами Росії

12 липня 2014 р., 14:37

Однак РНБО не надає ніякої інформації про перетин важкою технікою українсько-російського кордону.

У Луганську область сьогодні, 12 липня, близько 12.00, через державний кордон в'їхала велика колона бронетехніки під прапорами Російської Федерації. 

Про це заявив голова громадської організації – Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снегірьов, який запевнив, що дану інформацію йому передають безпосередньо з місць події члени його громадської організації і місцеві жителі, які є очевидцями того, що відбувається, передає УНІАН.

За словами очевидців, «близько 12.00 через Суходольськ пройшла з боку кордону велика колона бронетехніки з відповідним маркуванням Збройних сил РФ на броні і під російськими прапорами, причому танки нової модифікації». 

Снегірьов відзначив, що місцеві жителі також повідомили, що ця колона розділилася на дві частини – одна прослідувала у напрямку Свердловськ-Ізваріне, інша – у бік Луганська. Очевидці також повідомляють, що в колоні є «кілька вантажівок з живою силою». 

Снегірьов підкреслив, що «ніхто вже не приховує, звідки прибуває до України військова техніка і бойовики, які приїжджають воювати на боці терористів». 

Разом з тим, відповідаючи на запитання журналістів, спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу заявив, що на даний момент немає інформації про перетин колонами російської техніки українсько-російського кордону.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp