Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В українця вилучили мікроавтобус через контрабанду (Фото)

18 жовтня 2017 р., 10:21

Закарпатські митники на угорському кордоні

Працівники Закарпатської митниці ДФС в пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, запобігли незаконному переміщенню з України тютюнових виробів в мікроавтобусі ««MERCEDES-BENZ SPRINTER».

Співвітчизник, який керував транспортним засобом, прямував до Італії. Громадянин під час усного опитування заперечив наявність у нього прихованих товарів чи товарів, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено.

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили в бокс поглибленого огляду. Відтак в конструктивній порожнині бокових дверей мікроавтобуса митники виявили 244 пачки тютюнових виробів. Від митного контролю українець приховав сигарети вітчизняного виробництва з акцизними марками України торгових марок «MARLBORO», «CAMEL», «WINSTON».

Вартість вилучених сигарет з фільтром, згідно із ціною, що вказана на упаковках, становить майже 7400 грн.

{g}

Таким чином, українець вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України, з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ. В зв’язку з цим, щодо нього складено протокол про порушення митних правил, а також до остаточного рішення суду вилучено на відповідальне зберігання транспортний засіб вартістю 424 607 грн та цигарки.
ДФС у Закарпатськiй області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp