Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець виготовляв наркотичні речовини (Фото)

18 жовтня 2017 р., 16:05

Триває розслідування

Згідно з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду поліцейські провели обшук житла 60-річного місцевого чоловіка. 

У приватному будинку, де чоловік проживає разом з дружиною, зі схованки у дивані правоохоронці вилучили поліетиленовий пакет з сухою подрібненою речовиною, схожою на марихуану, вагою близько 30 грамів. У прибудові, де власник будинку, ймовірно, виготовляв наркотичні речовини, поліцейські виявили одноразові медичні шприци, пластикові пляшки із залишками речовини невідомого походження, скляні ємкості різних об`ємів, лійки, пляшку з трубкою та 17 банок з речовинами з різким запахом. Окрім цього, на подвір`ї приватного будинку правоохоронці виявили три горщики із посадженими рослинами коноплі.

За фактом зберігання наркотичних речовин та вирощування коноплі слідчий Мукачівського відділу відкрив два кримінальні провадження за част.1 ст.309 та част.1 ст.310 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту та Посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Усі вилучені речовини та засоби направлені для проведення дослідження експертам. Триває досудове розслідування.


Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp