Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зіткнення під ВР: 11 затриманих

19 жовтня 2017 р., 09:05

Поліцейські хотіли повернути щити, вкрадені напередодні активістами.

Нове зіткнення між протестувальниками і правоохоронцями на вул. Грушевського, недалеко від Верховної Ради, сталося після спроби поліцейських повернути щити, вкрадені напередодні мітингувальниками в бійців Нацгвардії. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції ввечері в середу, 18 жовтня.

"Коли колона на чолі з людьми з викраденими в правоохоронців щитами в руках вишикувалася, щоб йти під інші адміністративні будівлі, правоохоронці вкотре закликали мітингувальників повернути засоби захисту. Однак отримали відмову, внаслідок чого сталося відмагання зі штурханиною. В результаті інциденту поліцейські доправили в дільницю 11 активних учасників", - йдеться в повідомленні.У поліції зазначили, що трьох осіб уже відпустили після встановлення їхніх особистих даних.Раніше народний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм повідомив, що наступний збір учасників акції запланований на четвер, 19 жовтня. "Ми продовжимо добиватися виконання наших вимог. Оргкомітет акції і наметовий табір залишаться стояти під парламентом", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp