Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція штурмувала наметове містечко під Радою (ВІДЕО)

19 жовтня 2017 р., 08:08

Силовики застосували силу, а активісти почали розбирати бруківку.

Силовики атакували табір активістів під парламентом, намагаючись витіснити людей, б'ють їх по колінах і пустили газ. Про це повідомив народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв, написавши у Facebook."Керівники ховаються за спинами, не пояснюючи, хто віддав такий наказ і на підставі яких законів вони діють. Ми не відступимо, але ваша допомога зараз потрібна", - написав депутат.Як повідомляє 24 канал, штурм наметового містечка розпочався близько 17:20 18 жовтня. 

Спецназівці почали наступ на намети на вул. Грушевського з боку рогу вулиці Шовковичної і Грушевського. Нардеп Семен Семенченко зазначив, що силовики затримали вісьмох осіб - членів штабу. Станом на 17:50 затриманих вивезли з території мітингу в автозаку, повідомив журналіст Олександр Рудоманов.Як повідомляє УНІАН, поруч з наметовим містечком під парламентом уже почали розбирати бруківку.Агентство зазначає, що не всі активісти в захваті від такої ідеї: частина присутніх продовжує підбурювати активістів до подальших дій, тоді як інші кричать, що це провокація.Окрім того, невідомі розпилили сльозогінний газ неподалік від наметового містечка. За словами активістів, розпорошення газу - це провокація проти них.Нагадаємо, у вівторок під стінами Верховної Ради в Києві зібралися близько 4 тис. осіб. Серед вимог учасників акції - скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду і введення пропорційної виборчої системи з відкритими списками.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp