Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді презентують книгу Миколи Дем’яна «Митець з гуцульського Парижу»

19 жовтня 2017 р., 18:00

Незабаром

26 жовтня о 17.00 в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка (пр.Свободи,16) відбудеться презентація книги «Митець з гуцульського Парижу або, Ой на плаю… книжки пасу» закарпатського художника-графіка Миколи Дем’яна .

Книжковому і газетному дизайну художник-графік Микола Дем’ян віддав більше 30 років. Майже 250 видань загальним накладом понад 1,75 мільйона примірників пішли до читачів з художнім оформленням та оригінальними ілюстраціями одного з успішних закарпатських фахівців книжкового і газетного дизайну. Митець — наш земляк, бо його родинне гніздо причаїлось у мальовничому Богдані на Рахівській Гуцульщині.

Книгу обсягом 264 сторінки складають шість тематичних розділів. Це багато ілюстроване репродукціями видання (понад тисячу ілюстрацій) з кольоровою вкладкою на 16 сторінках). Аби читачі склали власну уяву про видання, запрошуємо відвідати презентацію. Вхід вільний.


Євгенія Напуда, завідувач відділом обслуговування Закарпатської ОУНБ ім.Ф.Потушняка

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp