Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як виглядав Хуст та Севлюш колись (ФОТО)

19 жовтня 2017 р., 19:32

Трохи історії

Рідного краю.

Старі знімки з домашнього архіву редакції Голосу Карпат передав виноградівець Антон Кутлан, родич відомого закарпатського художника Іштвана Кутлана.На знімках у верхньому ряді (зліва -направо) бачимо мощення бруківкою вулиці Копанської у Севлюші. Цю роботу виконує ціла бригада будівельників.

{g}

Цікава фотографія чотирьох місцевих мисливців, які стоять під величезною вулканічною брилою. Ймовірно, це був велетенський камінь на крутому схилі Чорної гори біля будівель меблевої фабрики. Кілька років тому задля безпеки населення цей камінь підірвали з допомогою саперів та рятувальників і скинули вниз.

На наступних двох знімках бачимо пожежних підофіцерів другого курсу у Севлюші. За підписом на фото можемо судити, що ці люди з 4 по 9 квітня 1938 року перебували в місті на якихось навчаннях чи підвищували тут свою професійну майстерність.

Цікаво, а що то за солдати, які на човнах переправляються через річку в Хусті?

Надсилайте або ж приносіть до нас старі фотографії. Ми будемо їх публікувати, щоб разом дізнаватися про минуле нашого краю.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp