Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З ігрових закладів конфіскували техніку (Фото)

20 жовтня 2017 р., 19:20

Мукачівські поліцейські разом з працівниками Управління захисту економіки

 Для документування та ліквідації «тіньового бізнесу», щодо надання послуг у сфері грального бізнесу правоохоронці Мукачівського відділу поліції разом з працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області провели 13 обшуків. Серед них, три заклади на момент проведення слідчих дій, не працювали, з інших десяти - поліцейські вилучили 33 набори комп`ютерної техніки (монітори, системні блоки), 6 роутерів, 3 касові апарати, 2 мобільні телефони та 1 комутатор.

Під час обшуку у гральних закладах правоохоронці застали адміністраторівта їх клієнтів. Кожний заклад був обладнаний схожим чином.

Усе виявлене майно, вилучене у якості речових доказів, буде відправлено на експертизу комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

Згідно з ч. 1. ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України організаторам закладів загрожує покарання у виді штрафу від 170 тисяч гривень до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.Слідство у даній справі триває.

Правоохоронці Мукачева наголошують, що робота з виявлення та припинення незаконного грального бізнесу буде продовжуватись до тих пір, поки діяльність мережі гральних закладів всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу» не буде викорінена.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp