Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна запустила пункт пропуску Золоте

21 жовтня 2017 р., 09:25

Сепаратисти ЛНР досі не підтвердили готовність пропускати людей зі свого боку.

Пункт пропуску "Золоте" в Луганській області з української сторони почав роботу попри обстріл бойовиків.
У Луганській обл. з української сторони відкрився новий пункт пропуску "Золоте", незважаючи на постійні спроби зриву відкриття КПВВ з боку сепаратистів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
"КПВВ Золоте 20 жовтня поточного року запрацював зі сторони, підконтрольної уряду України, для осіб, які проживають в так званій "сірій" зоні. Після повноцінного початку роботи КПВВ це буде єдиний контрольний пункт в'їзду-виїзду в Луганській області, де передбачено рух автомобільного транспорту", - йдеться в повідомленні.
Зазначається, що попередньо на території КПВВ Золоте і прилеглих ділянках місцевості було проведено розмінування.
"На жаль, зараз немає підтвердження, що від ОРЛО виконані всі заходи щодо повноцінного функціонування КПВВ з їхнього боку. Українська сторона СЦКК наголошує, що затягування початку повноцінної роботи КПВВ з боку ОРЛО є прямим свідченням того, що керівництво ОРЛО безвідповідально ставиться до населення регіону, і не бажає покращувати умови їхнього проживання. Зневажливо ставиться до взятих на себе зобов'язань в ході переговорного процесу Тристоронньої контактної групи", - йдеться в повідомленні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp