Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли в "Малятко" (ФОТО)

21 жовтня 2017 р., 15:23

Нещодавно

19 жовтня працівники оперативно-рятувальної служби Ужгородського та Міжгірського гарнізонів оперативно-рятувальної служби провели пожежно-тактичні навчання по гасінню пожеж у закладах з цілодобовим перебуванням.

{g}

Так, об’єктом уваги ужгородських рятувальників став обласний спеціалізований дитячий пульмонологічний санаторій «Малятко», що в с. Оноківці Ужгородського району.

Тут рятувальники, спільно з адміністрацією об’єкту, відпрацювали спільні дії по евакуації дітей та гасінню пожежі, яка виникла у харчоблоці.

За легендою навчань, вранці, під час прийому їжі, сталася пожежа у приміщенні їдальні. Адміністрація об’єкту вживає заходів по евакуації дітей із їдальні та викликає рятувальників. Далі до місця пожежі прибувають вогнеборці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин. Рятувальники проводять розвідку пожежі та ліквідовують її. Також у ході навчань здійснювалася перевірка протипожежного водопостачання об’єкта та.

Окрім цього працівники ДСНС організували для 80 дітей, котрі відпочивають в санаторії цікаві показові виступи. Кожен присутній мав можливість приміряти на себе одяг пожежника-рятувальника, погасити умовну пожежу за допомогою ствола першої допомоги та вогнегасника. Також діти дізналися про можливості пожежно-рятувальної техніки, а також обладнання та спорядження.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp