Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Саакашвілі: Акція під Радою триватиме до листопада

23 жовтня 2017 р., 08:46

Найближчими двома тижнями на площі Конституції в Києві заплановано дискусії і спілкування між учасниками протестів.

Колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що акція біля Верховної Ради, яка почалася 17 жовтня, триватиме до початку листопада, передає Українська правда.

У виступі на площі Конституції 22 жовтня Саакашвілі уточнив, що акція продовжиться "мінімум до наступного пленарного тижня" - 7 листопада.

За його словами, протягом наступних двох тижнів на площі Конституції будуть проходити "семінари, дискусії" і спілкування між учасниками протестної акції.

"У наступні тижні до сесії (Верховної Ради) ми повинні ... перебудувати цей майданчик на дуже спокійне, потужне, безпечне місце", - підкреслив він.

Також Саакашвілі повідомив, що має намір відвідати низку українських міст, "щоб донести своє бачення того, що відбувається в країні, і пропозиції щодо поліпшення ситуації".

Як повідомляв Корреспондент.net, 17 жовтня біля Верховної Ради зібралися близько чотирьох тисяч людей. Учасники акції вимагали, зокрема, скасувати депутатську недоторканність, створити антикорупційний суд і ввести пропорційну виборчу систему з відкритими списками.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp