Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Прикарпатті в дитсадку отруїлися діти

23 жовтня 2017 р., 09:45

Серед госпіталізованих - двоє вихователів.

У дитячому садку на Прикарпатті отруїлися п'ятеро дітей і двоє дорослих. Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

"В Івано-Франківську в обласну клінічну інфекційну лікарню з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт середньої тяжкості госпіталізовано семеро людей, серед яких п'ятеро дітей - вихованців ДНЗ №30 "Ластівка". 

Двоє дорослих - працівники цього ж закладу", - йдеться в повідомленні.Фахівці обстежили садок, де харчувалися діти, відібрали проби для лабораторного дослідження. Причина захворювання буде встановлена ​​після закінчення розслідування."Міське управління освіти зобов'язали припинити роботу дитячого садка до встановлення причин захворювання", - додали в управлінні Держпродспоживслужби.Раніше в Краматорську учні школи №12 звернулися до лікарні зі скаргами на підвищену температуру і нудоту.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp