Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Як п‘яний лікар на дорозі ледь трагедію не зробив (ФОТО)

23 жовтня 2017 р., 14:00

Моторошна історія

Вчора, у мережі Фейсбук з'явилася історія від ужгородки Олени Хархаліс про те, як їй вдалося зупинили вщент п'яного лікаря, який рухаючись на авто вулицею ледь не збив людей, зачепив інше авто, та хотів поїхали з місця ДТП.

Пані Олена розповіла Мukachevo.net, вона побачила, як чоловік на авто марки Mitsubishi по вулиці Бестужева в Ужгороді ледь не збив жінку з дитиною, зачепив інше авто, та хотів поїхали з місця ДТП.

— Вони хотіли переходити дорогу і стояли на узбіччі, а він взяв і прямо на них звернув машину. Жінка почала сваритися, чоловік не реагував, просто вирулив авто в другий бік, де в'їхав в іншу машину... а потім такими самими рухами поїхав до світлофора. За цей час я добігла до авто, - розповіла Олена Хархаліс.

Одразу після жінка перекрила йому собою дорогу, і не дала продовжити рух. На це вже збіглися інші люди.

Олена Хархаліс розповідає, поки приїхала поліція, він намагався втекти, погрожував їй.

— Потім прийшла його дружина і забрала авто, хотіла мене підкупити, але я відмовилась, на що вона мені сказала що йому і так нічого не буде, він казав що проблеми будуть у мене... Він кричав, що він реаніматолог завідуючий реанімаційним відділенням в онкодиспансері і є членом спілки журналістів України, - каже пані Олена.

Мukachevo.net
вдалося взнати офіційну інформацію інциденту який відбувся того дня.

— На місці пригоди патрульні з'ясували, що перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння водій здійснив наїзд на інше авто та намагався покинути місце пригоди, та завдяки очевидцям пригоди його вдалося завтримати. На водія склали адміністративні матеріали за статтями 124 КУпАП, ст. 122-4, ч.1 ст. 130, ч.1 статті 126. Складено схему ДТП, відібрано пояснення в очевидців, - зазначили у патрульній поліції.

Так водй отримав 4 протоколи через порушення правил дорожнього руху, керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів, керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та залишення місця дорожньо-транспортної пригоди.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp