Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воєнком Закарпаття: «На сьогоднішній день жодних розпоряджень про виїзд батальйону за межі області НЕМАЄ»

13 липня 2014 р., 09:38

Іван Васильцюн каже, що фразу "бути готовим виконати завдання за призначенням" кожен зрозумів по-своєму.

Останні кілька днів ходять уперті чутки про те, що з 18-го числа батальйон територіальної оборони Закарпаття відправляють у зону АТО. За перевіреною інформацією «Часу Закарпаття», про це солдатам, що зараз перебувають на полігоні в Оріховиці, що під Ужгородом, вже кілька днів тому повідомили ротні після розмови з новим комбатом батальйону. Більше того: вчора в соцмережах активно почали поширювати пост одного з користувачів, якому нібито розповіли начебто сказану одним із керівників АТО фразу: «17-го відправляємо на Схід закарпатський батальйон, треба розхитати мадярів».

«Час Закарпаття» з прямим запитанням, чи є наказ відправити наш БТО на Схід, звернувся до військового комісара Закарпаття Івана Васильцюна.

Ось яку відповідь ми почули: «Хочу ще раз наголосити: ми отримали відповідне розпорядження – продовжити бойове злагодження батальйону до 18.07 по виконанню завдань за призначенням. Це означає, що зараз іде доотримання техніки, яка є на складах Збройних Сил України, доотримання зброї на доукомплектування батальйону. Але в кінці цього розпорядження написано: «після 18.07 бути готовим виконати завдання за призначенням». Там не вказано – чи на території області, чи поза межами області. І це є той елемент, який кожен зрозумів по-своєму. Але на сьогоднішній день якихось розпоряджень щодо виїзду батальйону за межі області НЕМАЄ».

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp