Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пенсіонери США. Довше працюють, більше хворіють

25 жовтня 2017 р., 08:14

Здоров'я американців знижується, а люди середнього віку зіткнулися з перспективою вийти на пенсію пізніше.

Американці стали пізніше виходити на пенсію, швидше вмирати і частіше хворіти у старості, пише Bloomberg, зіставивши кілька статистичних звітів про пенсіонерів у США.

З 2005 року рівень смертності в Америці вперше зріс - на 1,2 відсотка. Такий показник також став найбільшим за останні 25 років.

Здоров'я американців знижується, а люди середнього віку зіткнулися з перспективою вийти на пенсію пізніше, ніж їхні батьки, відзначає Bloomberg.

За статистикою, 30 відсотків жителів США у віці від 65 до 69 років все ще працює, у 70-х роках минулого століття працюючих людей пенсійного віку було близько 20 відсотків.

Відзначається, що американська влада стимулює пізній вихід на пенсію - до 2027 року пенсійну допомогу отримуватимуть у 67 років, тоді як зараз отримують її в 65.

При цьому в американців, які через кілька років повинні вийти на пенсію, здоров'я гірше, ніж у людей у цьому віці десять років тому.

Крім того, 12,5 відсотків сьогоднішніх американських пенсіонерів у віці 66 років обмежені за активністю в повсякденному житті - їм складно або неможливо самостійно прийняти душ, одягнутися, вставати з ліжка або гуляти.

25 відсотків американців у передпенсійному віці описують своє здоров'я як слабке або середнє, що на 2,6 процентного пункту більше, ніж у тих, хто вийшов на пенсію у 65-річному віці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp