Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вперше на Закарпатті студенти факультету історії та міжнародних відносин провели освітньо рольову гру Модель ООН

25 жовтня 2017 р., 10:20

Захід відбувся вчора

24 жовтня студенти факультету історії та міжнародних відносин, а саме відокремлений підрозділ ГО Центр "Молода дипломатія"вирішили незвичайним чином долучитися до святкування Міжнародного Дня Організації Об'єднаних Націй. Провести освітньо-рольову гру Модель ООН.

Хочемо зауважити, що це вперше на Закарпатті де студенти виступають як організатори, так і як активні учасники Моделі. Що це таке Модель Організації Об'єднаних Націй - міжнародна освітня рольова гра, в ході якої імітується засідання різних органів системи ООН. ЇЇ учасники виступають в ролі дипломатів, відтворюючи роботу Організації з дотриманням реальних правил процедури. Вони представляють різні країни і беруть участь в обговоренні поточних питань, які стоять на порядку денному в ООН .

Зал Вченої ради Ужгородського національного університету був повністю заповнений. Багато студентів виступали у ролі волонтерів.

Модератором та координаторам заходу виступила заступник декана факультету історії та міжнародних відносин Худзей Олеся.З вітальним словом до студентів та учасників заходу звернулися декан факультету історії та міжнародних відносин Вовканич Іван Іванович та проректор з навчально- педагогічної роботи Лендьел Мирослава Олександрівна.

Імітаційну гру розпочав Генеральний Секретар, який оголосив тему засідання, а саме Введення миротворчої місії на лінію розмежувань на Східному кордоні України.

Доповіді представників країн- членів організації, були лаконічними та змістовними, велися жваві обговорення, щодо поставлених питань. Насправді в певні моменти, здавалося, що ми і справді знаходимося на справжньому засіданні Організації Об'єднаних Націй.

Усі учасники заходу, отримали іменні сертифікати від заступника міського голови Олександра Білака, який запропонував наступного разу провести спільний захід з Ужгородською міською радою.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp