Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"ЄвроКарпати - 2014" обрали своїх призерів (ФОТО)

13 липня 2014 р., 14:15

В урочищі поблизу Оріховського озера на Ужгородщині відбувся Кубок України – Відкритий Чемпіонат Закарпатської області серед юнаків та юніорів з пішохідного туризму „ЄвроКарпати – 2014”.

Всього у змаганнях взяли активну участь 24 команди, це понад трьохсот учасників із Закарпатської області та всіх регіонів України. Команди змагалися у двох вікових категоріях серед юнаків (1999-2001 р.н.) і юніорів (1997-1999 р.н.) на дистанціях „Крос-похід”, „Командна смуга перешкод” та „Особисто-командна смуга перешкод”, повідомляє Тranscarpathiatour.

За підсумками результатів роботи першість на змаганнях серед юнаків здобула команда „Крок” з м.Тернопіль, другою – команда Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді „Нептур”, а третьою - команда „Легенда” з Донецької області. 

Найкращий результат серед закарпатських команд показала команда Ужгородського району (СК „Кам‘яниця”, тренер – Сергій Готра), які були п‘ятими. 


У особистому заліку серед молодших дівчат трійка призерів виглядає наступним чином: на першому місці фінішувала Тетяна Дяченко (УДЦТКУМ, Київ), другою була Ганна Чайка з донецької „Легенди”, а третьою – Євгенія Пантелеєва (,,Нептур”, м. Київ). 

Лідери серед юнаків-туристів визначилися з першого до третього місця наступним чином – Антон Тихий (УДЦТКУМ, м. Київ), Максим Муштенко („Нептур”, м. Київ) та Валерій Сироєжин (УДЦТКУМ,м. Київ).

Серед юніорів найкращою стала команда Херсонської області, другою команда Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, бронза - у команди із Полтавської області. Кращими в особистому заліку змагань серед дівчат старшої вікової групи стали Юлія Гевко (Херсонька область), Анна Курч (УДЦТКУМ, м. Київ) та Вікторія Коношенко з Полтавщини. 


П’єдестал пошани серед юнаків посіли киянин Віталій Чередниченко, Андрій Касатов з Херсонщини та полтавчанин Анатолій Яровой.У закарпатському заліку серед юніорів першою стала команда Ужгородського району, другою – команда Іршавської районної станції юних туристів (тренер – Олександр Осійський), третьою – команда м. Берегово (тренер – Віталій Медведєв).

На урочистому закритті переможці та призери Кубку України були нагороджені дипломами Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, командними кубками і медалями.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp