Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцям розповіли про безпечну зимівлю

27 жовтня 2017 р., 15:20

Холоди підступають

Щоб у оселях краян не траплялось пожеж, рятувальники Хустського міськрайонного відділу провели пожежно-профілактичне відпрацювання села Драгово в якому мешкає понад 4 тисячі громадян. Приєднались до профілактичних бесід із селянами й представники сільської ради.

Особлива увага під час відпрацювання приділялася роз’яснювальній роботі з одинокими та літніми громадянами, багатодітними сім’ями, неблагонадійними родинами, члени яких зловживають алкоголем. Разом із соціальними працівниками співробітники ДСНС перевірили стан пожежної безпеки їхніх домогосподарств.

У ході заходу до селян довели статистику основних надзвичайних подій, що виникали на території району з початку року, їх причини та наслідки.

Не забули представники ДСНС навідатись і до підростаючого покоління – завітали до загальноосвітньої школи, де окрім правил пожежної безпеки розповіли про навчальні заклади у системі ДСНС і умови поступлення до них.








У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp