Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині стало менше сміття

27 жовтня 2017 р., 18:02

У одному з сіл взялися за прибирання.

Нещодавно у с. Біловарці відбулася екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом». У співпраці з сільською владою та небайдужими мешканцями села працівники ТОВ «КВ-Консалт» прибрали від сміття територію вздовж вулиці Вайди.За кілька годин роботи було зібрано близько 30 мішків викинутого непотребу. Оскільки ця комунальна вулиця завузька, і сміттєвоз не міг доїхати до місця проведення акції, то зібране сміття до автівки довелося транспортувати підводою. Відтак, мішки з непотребом було перевантажено до спецтехніки й вивезено за межі населеного пункту, до паспортизованого сміттєзвалища.

– Від біловарчан велике спасибі керівництву та працівникам «КВ Консалт» за проведення акції з прибирання території села Біловарці. Хоч кожне третє дворогосподарство населеного пункту користується послугами з вивезення сміття, відповідно до укладеної угоди з «КВ-Консалт», проте стихійні сміттєзвалища досі мають місце у селі, як це не прикро, – зазначила у коментарі сільський голова Біловарців Галина Войтенко.

Як повідомляє керівництво ТОВ «КВ-Консалт», прибирання території Біловарців буде продовжено. На черзі – ліквідація стихійного сміттєзвалища на узбіччі головної дороги між Біловарцями та Бедевлею.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp