Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де мешканці Закарпаття можуть знайти партію, за яку голосували

28 жовтня 2017 р., 17:50

Регіональні офіси політичних організацій – ознака того, що партія дійсно є і вона реально працює, а не лише існує де-юре, перебуваючи у стані глибокої сплячки, з якої для деяких партійних організацій прийнято виходити лише у період виборів.

Офіс парламентської партії, що реально працює, ще більше вартує уваги виборця, адже де ще знайти краще місце для комунікації громадянина із партією, яку делегував до Верховної Ради український народ.

На Закарпатті, аби виборець дістався до діючого офісу парламентської партії, інколи доведеться пройти справжній квест. Адже, як виявилося, не всі політичні організації вказали на своїх сайтах чіткі адреси регіональних представництв. Зафіксовано випадки, коли інфа про такі адреси застаріла.

Автор у ролі виборця відвідав офіси партій, які на Закарпатті перемогли на позачергових парламентських виборах 2014-го року. Також ми звернули увагу, як саме інформують партії про свою роботу громадськість на власних сайтах чи сторінках соцмереж. Адже інформація про роботу – ще одне свідчення, що діяльність є.

Партія «Блок Петра Порошенка» за результатами виборчих перегонів 2014-го року посіла друге місце (3 437 521 голосів «за»), втім, на Закарпатті ця політична сила – переможець. За неї віддали свої голоси 116 525 краян – це 28% тих, хто прийшов на дільниці.

Партія має офіс у центрі Ужгорода, де діє і громадська приймальня. На будинку є вивіска, тобто виборцеві доволі легко ідентифікувати, де саме знаходиться представництво парламентської політичної сили. Вивішено чіткий графік роботи приймальні – 5 робочих днів на тиждень.


читач 28.10.2017 19:30 IP: 88.178.224.91
Не переживайте. Коли розпочнеться передвиборча гонка за найвище крісло в державі, іуда пеца вальцман-порох, прізвище якого навіть не хочеться писати з великої букви, бо він цього не заслуговує, знову викине не малі кошти, щоб стати Президентом України. Паскуду треба гнати в шию, бо разом із своєю жидівською пиздобратією довів наших співвітчизників до бідності та зубожіння. Тварюка не виконав жодну із своїх обіцянок, а лише збагатив свої власні статки в десятки разів. Шоколадний король став мільярдером у валюті. Заклявбися навіки, краще було б, щоб він здох ще до ранку.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp