Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Любителя "кайфу" затримали на Закарпатті (ФОТО)

29 жовтня 2017 р., 13:02

Полісмени

Правоохоронці знайшли у жителя Виноградова згорток з речовиною, схожою на марихуану. За даним фактом відкрили кримінальне провадження Вночі, 29 жовтня під час проведення профілактичного відпрацювання в місті Виноградів правоохоронці помітили на одній із вулиць молодого чоловіка, котрий намагався уникнути зустрічі з полісменами. При наближенні до нього поліцейських, 26-річний місцевий мешканець викинув з кишені згорток паперу. 

Як з'ясувалось, під час огляду місця події у згортку містилась речовина, ззовні схожа на марихуану. Суміш правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження. Дані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp