Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рада федерації Росії заговорила про удар по Україні

13 липня 2014 р., 18:15

Росія не збирається полишити Україну.

Найбільш ефективним способом припинити обстріли з боку України є застосування високоточної зброї. 

Таку думку висловив віце-спікер Ради федерації Росії Євген Бушмін. "Останні 2 тижні я перебував у Ростовській області, розмовляв з тими, хто там служить. Складається таке враження, що якщо раніше обстріли не були спрямовані проти російських прикордонників, то зараз все частіше влаштовують провокації, тому що іншого способу змусити нас вступити в протистояння з українськими силовиками немає", - сказав він, передають РІА Новини

При цьому Євген Бушмін додав, що боротися з такою ситуацією варто за прикладом США і Євросоюзу. 

"Треба використовувати точкову зброю, в тому числі і як Ізраїль, щоб знищити тих, хто цей фугас (в російський Донецьк) запустив", - вважає політик. 

Він нагадав, що ізраїльська влада у випадку подібних обстрілів своєї території вираховує, звідки запускається ракета, і точково знищує пускову установку. 

"Потрібно зробити показово, якщо це була артилерійська установка, вона повинна бути ліквідована, потрібно пред'явити громадськості сам факт - що будь-яка атака проти Росії буде припинена. Потрібна точкова адекватна відповідь", - заявив віце-спікер Ради федерації РФ. 



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp