Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Баранинська ТВК вирішила залишити помилку у бюлетені

29 жовтня 2017 р., 15:25

У виборчому бюлетені по округу №17 (село Великі Лази)

На виборах до сільської ради Баранинської ОТГ було виявлено помилку в прізвищі кандидата в депутати від політичної партії “Українське об’єднання патріотів - УКРОП”. Зокрема, ім’я та прізвище кандидата - Руслан Марухнич, а у бюлетені було зафіксовано Руслан Марухлич.

З цього приводу вчора, 28 жовтня, Баранинська ТВК провела засідання, на якому повідомила, що в поданні та заяві на згоду кандидат був зазначений, як Марухлич Руслан Степанович, в копії паспорта нечіткий запис, це й призвело до помилки.

За результатами засідання комісія постановила провести вибори на окрузі №17 з помилкою в бюлетені в прізвищі кандидата в депутати Руслана Марухнича за письмовою згодою голови районної організації політичної партії “Українське об’єднання патріотів - УКРОП” Олександра Кузнєцова та письмовою заявою кандидата у депутати Баранинської сільської ради Баранинської ОТГ – Руслана Марухнича. А також комісія вирішила ознайомити Великолазівську ДВК з даною постановою для ознайомлення населення в день виборів 29 жовтня.

Юрист Громадянської мережі ОПОРА Ольга Коцюруба зазначає, що в кандидата виникає право на оскарження результатів виборів внаслідок помилкового вказання його прізвища в бюлетені. Територіальна виборча комісія мала б не просто вивісити постанову про помилку в приміщенні комісії, а вжити заходів, щоб кожного виборця відповідного округу було попереджено про помилку під час видачі йому виборчого бюлетеня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp