Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Дніпропетровщині напали на виборчу дільницю

29 жовтня 2017 р., 19:41

На дільниці били вікна і кидали димові шашки.

У Дніпропетровській області двоє поліцейських, які спробували припинити порушення громадського порядку на одній з виборчих дільниць, постраждали від дій зловмисників. Про це повідомляється на офіційному сайті обласної поліції.
"29 жовтня близько 18:30 на виборчу дільницю в с.Майське Синельниківського району Дніпропетровської області зайшли 15-20 невідомих осіб, які розбили в приміщенні вікна і пошкодили майно. Після цього зловмисники кинули димові шашки і поїхали на автомобілях. Під час нападу тілесні ушкодження отримали два співробітники поліції, які спробували перешкодити порушенню громадського порядку", - йдеться в повідомленні.
Зараз по області оголошено план Перехоплення. Поліція вживає необхідних заходів для затримання підозрюваних. На місці події працює слідчо-оперативна група.
Нагадаємо, 29 жовтня в Україні відбуваються перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад та сільських, селищних і міських голів в 201 об'єднаній територіальній громаді.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp