Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті неповнолітній хлопчина втік з інтернату, аби одружитися

11 березня 2014 р., 16:34

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення від директора школи-інтернату про зникнення неповнолітнього вихованця закладу. 

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної міліції у справах дітей. У бесіді з правоохоронцями працівники закладу повідомили, що такий випадок трапився з неповнолітнім вперше. Також вихователі розповіли, що хлопець має родичів в Ужгороді. 

Спроби працівників закладу відшукати 15-літнього хлопця на  території закладу і села, де він розташований, виявилися марними. На пошуки зниклого були зорієнтовані всі наряди міліції, перевірялись можливі версії, куди б могла піти дитина, були опитані мешканці села, друзі із навчального закладу. 

Й невдовзі пошуки дали результат. Працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу знайшли хлопця в Ужгороді. Там проживали його родичі і дівчина, на якій він хотів одружитися… Саме цим неповнолітній мотивував свою втечу. 

Однак юному «жениху» завадили правоохоронці, повернувши його до школи-інтернату. Мукачівські правоохоронці звертаються до батьків та осіб, які опікуються  неповнолітніми, з проханням постійно контролювати дозвілля дітей, а в разі їх зникнення негайно звертатися до міліції, яка зробить усе можливе для того, щоб якнайшвидше повернути їх додому.
 Наталія МашікоМукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp