Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де на Іршавщині продають дітям алкоголь та тютюн

30 жовтня 2017 р., 19:35

Перевіряли полісмени

 

Співробітники Іршавського відділення поліції провели рейди у райцентрі та селах Ільниця та Осій. Правоохоронці виявляли правопорушення у сфері торгівлі алкоголем та тютюновими виробами. Так, під час відпрацювань в школі в селі Осій працівники поліції виявили трьох неповнолітніх, які курили цигарки. Одного з них правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 175-1 КУпАП, тобто куріння тютюнових виробів у заборонених місцях. За інших двох понесуть відповідальність їх батьки,оскільки юні порушники ще не досягли віку, з якого настає адміністративна відповідальність. Крім цього, в ході бесіди з учнями поліцейські встановили, що сигарети їм продали у місцевому магазині, який знаходиться неподалік навчального закладу. Правоохоронці перевірили надану неповнолітніми інформацію та притягнули продавця до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 156 КУпАП, тобто порушення правил торгівлі пивом, алкогольними напоями та тютюновими виробами. Таке правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу від тридцяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Рейд правоохоронці продовжили у райцентрі, там перевірку провели в одному із кафе-барів та виявили двох неповнолітніх клієнтів. При спілкуванні з юнаками співробітники Іршавського відділення поліціїдізналися, що юнаки спиртне не замовляли, але із відвідувачами і з обслуговуючим персоналом правоохоронці провели профілактичну роботу.

«З кожним роком рівень дитячого алкоголізму зростає. У вечірній час у кафе та розважальних закладах можна побачити чимало неповнолітніх, які вживають слабоалкогольні напої, пиво або навіть горілку. Деякі вже мали проблеми через алкоголь із поліцією та навіть потрапляли до лікарні з отруєнням. Проблема дітей не тільки в їхньому бажанні бути схожими на дорослих, які, коли відпочивають, п’ють спиртне, а й тому, що алкоголь можна купити. Саме тому поліцейські проводять рейди, щоб покарати такі кафе, магазини та розважальні заклади, де дітям продають алкогольні напої та тютюнові вироби», – розповів начальник Іршавського відділення поліції полковник Віктор Ребрей.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp