Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття йде грип

31 жовтня 2017 р., 10:23

Недуги, кажуть медики, не за горами

Закарпатські лікарі стверджують, що епідемія грипу в нашому регіоні вже не за горами. За місцевою статистикою із захворюванням ГРВІ до лікарів звернулося вже понад 3 тисячі мешканців області. 123 людини було госпіталізовано.
Хворіють переважно підлітки від 5 до 17 років. Закарпатці активно зайнялися профілактикою грипу. Перехожі розповідають як лікуються народними методами.

На озброєнні у мешканців Ужгорода переважно мед, гарячий чай та лимон. Однак ефективність лимона з медом залежить від імунітету потенційного хворого. Лікарі, хоч і не відкидають дієвість бабусиних методів лікування, проте наполегливо рекомендують щеплення проти грипу.
Серед основних симптомів грипу відзначають: високу температуру, біль у м’язах, нежить, закладений ніс, втома, головний біль, біль у горлі та кашель.

Що робити, коли ви вже відчули на собі вищеперечислені симптоми. Одразу варто зазначити, що самолікування у разі захворювання грипом не рекомендується в жодному разі. Грип спричиняє серйозні ускладнення, що можують призвести до пневмонії та захворювань легень.

Людина, що захворіла грипом повинна залишатися вдома і дотримуватися постільного режиму. При можливості бажано навіть ізолювати хворого в окремій кімнаті, яку варто регулярно провітрювати. Окрім ліків, які випише лікар, корисно пити чай з калиною та журавлиною.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp