Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що наробили п’яні водії на дорогах Закарпаття

1 листопада 2017 р., 17:35

Минулої доби

Поліція Ужгородського районного відділення поліції зупинила у Чопі «ВАЗ-2101» за неосвітленість номерного знака у нічний час. Чоловік, що знаходився за кермом, перебував у дуже сильному стані алкогольного сп’яніння. Водія освідчили за допомогою алкотестера, який показав 3,4 проміле алкоголю у його крові. Не зважаючи на це, чоловік намагався переконати співробітників ГРПП, що майже не пив і дозволив собі лише одне пиво.

Група реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинила «ВАЗ-2107» в селі Нижній Бистрий за те, що водій не був пристебнутий паском безпеки. Крім цього чоловік, що знаходився за кермом не мав документів ні на транспортний засіб, ні водійського посвідчення, а також перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП(Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp