Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець захищатиме азербайджанський клуб (ФОТО)

14 липня 2014 р., 11:48

Ужгородець Андрій Попович (на фото зліва), який прийняв громадянство Азербайджану буде захищати кольори професійного футбольного клубу «Сумгаїт», який виступає у тамтешній Прем'єр-лізі.

Варто відмітити, що Андрій зіграв 16 матчів за молодіжку та 2 поєдинки за національну збірну Азербайджана.

Довідка: Андрій Попович (4 березня 1992, Чоп). Вихованець ужгородської СДЮСШОР. З 2008 року грав за молодіжну команду клубу «Металург» (Донецьк), проте до складу основної його команди не пробився.

Привернувши увагу представників тренерського штабу клубу «Баку», приєднався до його складу 2009 року. У цьому клубі молодий голкіпер також за головну команду не заграв, натомість 2010 року був відданий в оренду до клубу «Абшерон», у складі якого провів наступний рік своєї кар'єри гравця. Більшість часу, проведеного у складі «Абшерона», був основним голкіпером команди. З 2011 року один сезон захищав кольори команди клубу «Сумгаїт». Граючи у складі «Сумгаїта» також здебільшого виходив на поле в основному складі команди, після чого один сезон грав за азербайджанський «Туран».

Частину 2013 року захищав кольори команди турецького клубу «Тавшанлі Ліньїтспор», у складі головної команди якого не заграв.

До складу клубу «Сумгаїт» повернувся 2014 року. Відтоді встиг відіграти за сумгаїтську команду 3 матчі в національному чемпіонаті.

2011 року дебютував в офіційних матчах у складі національної збірної Азербайджану. Наразі провів у формі головної команди країни 2 матчі, пропустивши 2 голи.

LOBDA

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp