Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Імпреза над Латорицею» знайшла своїх переможців (ФОТО)

6 листопада 2017 р., 17:30

Театральних сезон закрили

У Мукачеві.

{g}

У неділю, 5 листопада, відбулася урочиста церемонія закриття І Всеукраїнського театрального фестивалю «Імпреза над Латорицею» та нагородження переможців. Протягом чотирьох днів у місті Мукачеві на сцені міського театру свою творчість представляли театральні дитячі колективи, які з'їхалися до Мукачева з різних міст України – Києва, Львова, Одеси, Вінниці, Харкова, Конотопа, Білгород-Дністровського та Мукачева.
Мукачівці та гості міста мали чудову можливість відчути атмосферу дитячого театрального свята: урочисте відкриття, перегляд театральних вистав, яскраву церемонію закриття із врученням нагород та дипломів, сюрпризами від організаторів свята.

Отож, за підсумками роботи почесного журі, яке очолював український актор театру та кіно, режисер, народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, член-кореспондент Національної академії мистецтв України Петро Панчук, Гран-прі І Всеукраїнського театрального фестивалю «Імпреза над Латорицею» у народного художнього колективу - дитячого театру «Каламбур» з м. Харків.
Порадував успішним виступом і наш мукачівський зразковий театральний колектив «Росинка» (керівник Вероніка Тищук) та учні-читці Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 (викладач сценічної мови Лілія Приходько).

За уривок з вистави Р.Кіплінга «Мауглі» зразковий театральний колектив «Росинка» нагороджений Дипломами у номінаціях: «Найкраще пластичне рішення» та «За роботу в найкращих театральних традиціях». Особливою відзнакою журі нагороджений Яків Капустін, за найкраще виконання чоловічої ролі,образ Мауглі у виставі «Мауглі».
Дипломами лауреатів І ступеня нагороджені учні Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 Капустін Яків за виконання уривку Тетяни Рибар «Свальба» Дворніченко Анна за виконання байки Де Лафонтен «Чума». Дипломи лауреатів ІІ ступеня вручено учням Фодор Тюнде-Віраг за виконання Лесі Українки «Часто кажуть ясні зорі…», Анастасії Кузнєцовій за виконання уривку з поеми Тетяни Рибар «Синь і Вир» та Маргариті Шекимбаєвій за виконання байки Михайла Старицького «Ґава та Лисиця».



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp