Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У рамках Тижня kmbs на Закарпатті Наталія Гордячук прочитає курс лекцій

7 листопада 2017 р., 09:50

"Налагодження зв'язків в ланцюгах АгріФуд. Приклади об'єднань заради конкурентоздатності"

23 листопада (18:30-20:00) в Ужгороді, у рамках Тиждень kmbs на Закарпатті, за підтримки Агенція регіонального розвитку Закарпатської області, провідний фахівець Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] Nataliya Gordiychuk прочитає курс "Налагодження зв'язків в ланцюгах АгріФуд. Приклади об'єднань заради конкурентоздатності".

Закарпаття, при своїй помітній ролі на європейських ринках агропродовольчої продукції, все ще залишається постачальником сировини – продуктів з низькою доданою цінністю. Самостійна вертикальна інтеграція великої кількості учасників агро-продовольчого ринку не дозволяє їм зробити «якісний стрибок».

Світовий досвід свідчить, що максимального успіху досягають гравці, які свідомо об’єднуються в ланцюги та мережі створення цінності. Сучасні бізнеси будуються на принципах "відкритих систем", базуються на спільному доступі до ресурсів, нових взаємозв’язках, економіці спільного користування активами заради створення більшої цінності. Це логіка взаємодії та співпраці, логіка спільних рішень, від якої усі гравці виграють більше, ніж якби діяли поодинці.

Саме тому представники Ukrainian Food Valley презентуватимуть як і чому екосистема сталого агропродовольчого розвитку планує об'єднувати кластери і агропродовольчі компанії заради посилення їхньої конкурентоспроможності.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp