Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна розірвала угоду з РФ про озброєння

8 листопада 2017 р., 13:57

Рішення було прийняте без обговорення.Кабінет Міністрів сьогодні, 8 листопада, розірвав міжурядову угоду з Росією про взаємні поставки озброєння і військової техніки, передає РБК-Україна.

Проект постанови Кабінету Міністрів Про припинення дії угоди між урядом України та урядом Російської Федерації про порядок взаємних поставок озброєння і військової техніки, комплектуючих виробів і запасних частин, організації ремонту і надання послуг військового призначення був затверджений сьогодні на засіданні уряду.

Кабмін прийняв рішення без обговорення.Нагадаємо, у серпні Кабінет Міністрів прийняв постанову Про припинення дії угоди з урядом Російської Федерації про порядок взаємодії у здійсненні експорту товарів (продукції) військового призначення до третіх країн.А в жовтні Кабінет Міністрів розірвав угоду з російським урядом про збереження спеціалізації підприємств і організацій, що беруть участь у виробництві продукції військового призначення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp