Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чотирилапі друзі ужгородців можуть стати відомими (ВІДЕО)

8 листопада 2017 р., 17:32

Якщо потраплять на фотовиставку.

Фотоконкурс «Котографія на пам’ять» відбудеться у ПАДІЮНі в Ужгороді. Усім охочим пропонують поділитися найцікавішими кадрами про життя чотирилапих улюбленців. Від одного учасника приймають не більше 3 робіт. Основні умови: у кадрі повинні бути коти, зображення не повинно містити полів, рамок і надписів. Фото потрібно назвати і надіслати на електронну пошту yads@online.ua до 14 листопада включно.

Сергій ДЕНИСЕНКО, співорганізатор виставки «Котографія на пам’ять»

Запрошуємо до участі всіх охочих: і любителів, і професіоналів. Участь у виставці безкоштовна. Просто потрібно надіслати фотографію на електронну пошту. Є ще в ПАДІЮНі конкурс «Міс Кіс». Вона також проводиться щорічно. Цього року вирішили вперше з цієї виставкою кішок провести ще й фотовиставку. Тема дуже проста — це коти і все, що з ними пов’язано, з нашими чотирилапими друзями. Всі умови є на нашій сторінці в соцмережах. Треба надіслати фото в хорошій якості. Ми їх відбираємо і найкращі надрукуємо і повісимо на виставці. Журі обере переможців. І це все буде 19 листопада в ПАДІЮНі. Фотовиставка «Котографія на пам’ять»

Деталі - у сюжеті Ужінформ:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp