Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яні водії знову наробили біди на дорогах Закарпаття

9 листопада 2017 р., 16:30

Минулої доби

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Ужгородському, Мукачівському, Перечинському, Виноградівському, Хустському, Міжгірському, Рахівському районах.

Двох нетверезих водіїв затримали мукачівські правоохоронці. У селі Ракошино працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Skoda Fаbіa» іноземної реєстрації, який пересік під час обгону суцільну лінію дорожньої розмітки. Поліцейські зупинили водія, ним виявився житель сусіднього села Старе Давидково, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер засвідчив у нього 0,80 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили, склавши відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Від керування нетверезого водія відсторонили.

Другий п’яний за кермом попався в селищі Чинадієво. Автомобіль марки «ВАЗ-2109» їхав без світла в темну пору, через що водія зупинили. Ним виявився місцевий житель. Чоловік взагалі не мав водійського посвідчення, керував братовим автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер засвідчив у нього 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника було складено відповідні адмінпротоколи, від керування його відсторонили.

Пізно ввечері в місті Хуст наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль марки «Rеnault Меgаne», який поїхав під заборонюючий знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Його доставили в районну лікарню, де під час медосвідчення виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Негровець Міжгірського району вночі патрульні зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21099», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення й керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили до лікарні, але він відмовився проходити медосвідчення. На підставі висновку лікаря на правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

У селі Шаланки Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Москвич», на якому не горіло світло. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення водій відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідний адмінпротокол. Від керування чоловіка відсторонили.

У селі Зарічево Перечинського району патрульний наряд зупинив уночі автомобіль марки «Volkswagen Pоlо» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель, драгер виявив у нього 0,84 проміле алкоголю. Від правопорушника вилучили водійське посвідчення і відсторонили від керування.

У селищі Ясіня, що на Рахівщині, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі мотоцикліста, який керував чужим незареєстрованим мотоциклом марки «Viрer» і не мав захисного шолома. Ним виявився житель села Чорна Тиса, який взагалі не має водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні драгер виявив у водія 1,69 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp