Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українцям спростять отримання японської візи

10 листопада 2017 р., 08:14

Вимоги для отримання японських віз спростять із Нового року.Японія спростить візові вимоги для короткострокового перебування для громадян України з 1 січня 2018 року.

Про це повідомляється на офіційному сайті японського посольства."З нагоди візиту державного міністра закордонних справ Японії Кадзуюкі Накане до Києва 9 листопада цього року для переговорів з його партнерами в уряді України і для участі в події в рамках року Японії в Україні, були визначені заходи щодо спрощення візових вимог для короткострокового перебування для громадян України (власників звичайних закордонних паспортів), які набудуть чинності з 1 січня 2018 року", - йдеться в повідомленні.Як наголошується, буде розширено коло заявників, які мають право на багаторазові візи для короткострокового перебування з діловими цілями, та культурних і наукових діячів, а також термін дії віз буде збільшений з 3 до 5 років максимум."На додаток до існуючих одноразових віз будуть введені багаторазові візи (з терміном дії 3 роки і максимальним терміном перебування 30 днів) для короткострокового перебування з різними цілями, в тім числі, туризму. У разі самостійної оплати поїздки заявнику не буде потрібно надавати документи від гаранта", - повідомляють у посольстві, додавши, що ці заходи дозволять поліпшити умови для українських туристів.Нагадаємо, кілька авіакомпаній скасували або перенесли більше сотні своїх рейсів в Японії через тайфун Лан.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp