Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині незаконно викопували гравій (ФОТО)

13 листопада 2017 р., 10:31

Ось такі реалії:

Незважаючи на те, що на території Тячівського району існує більш з десяток об’єктів, де офіційно проводиться розчистка русел річок і кожний бажаючий може з їхніх приоб’єктних складів придбати для себе піщано-гравійну суміш для своїх потреб, все ж таки знаходяться ділки, які порушуючи чинне законодавство, без відповідних дозвільних документів, узгоджених відповідними установами місць та внеску відповідних коштів до держбюджету проводять видобуток і вивіз грунту з русел річок, чим наносять немалу шкоду навколишньому природному середовищу, - інформує Державне агенство водних ресурсів Українини.

Але держава, об’єднавши зусилля відповідних природоохоронних та правоохоронних структур, бореться і надалі боротиметься з такими ганебними явищами.

Ось такий випадок стався 31.10.2017 року в смт. Дубове, коли начальником Тячівського МУВГ Стойка С. С було виявлено незаконний забір гравію з русла р. Тересва, про що негайно було повідомлено Тячівський відділ поліції, працівники якого спрацювали оперативно та на гарячому спіймали правопорушників та провели необхідні слідчі дії.

В подальшому, долю правопорушників буде вирішувати суд. Надіємось що це стане уроком і для інших людей, які задумали порушувати закони держави.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp