Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка з особливими потребами стала Чемпіонкою світу з фехтування (ФОТО)

13 листопада 2017 р., 12:35

Дівчина пересувається на візку.

  Дівчина вже не перший рік займається даним видом спорту. Щоденні тренування, підтримка близьких та особливо тренерок дали свій результат. Наша землячка здобула таку жадану перемогу!

В столиці Італії триває Чемпіонат світу з фехтування на візках. В останній день змагалися команди. Вихованка Закарпатської школи фехтування Надія Дьолог завоювала золоту медаль. Готували дівчину до Чемпіонату Емілія Мадяр-Фазекаш та Оксана Рапинець. У складі жіночої шабельної збірної України Надія Дьолог разом з Євгенією Бреус, Наталією Моркович та Ольгою Єсіною стали найсильнішими у командних змаганнях! Про це повідомляє Fencing team Ukraine paralympic.

“За золоті нагороди дівчата боролися з господарками турніру, одними із найсильніших шаблісток світу, – італійками. Поєдинок був непростий. Але ми виграли – 45:31! Емоції проявляються сльозами радості!”, – розповідає тренерка Надії Дьолог Емілія Мадяр-Фазекаш.

В загальному заліку збірна України за підсумками цьогорічного Чемпіонату світу з фехтування на візках в Італії зайняла третє загальнокомандне місце.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp