Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Затримані поблизу кордону українці виявились «запеклими» правопорушниками

13 листопада 2017 р., 17:00

У результаті перевірочних заходів, проведених прикордонниками, стали відомі причини, які спонукали затриманих учора жителів Дніпропетровщини тікати за межі України.

Як з’ясувалось, один з чоловіків перебуває у розшуку за вчинення низки кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним заволодінням майном громадян та зловживанням довірою. Затриманого обґрунтовано підозрюють у тому, що під виглядом волонтера він збирав допомогу особам, які начебто брали участь в АТО та отримали каліцтва під час участі у бойових діях. Інший із затриманих минулого року уже затримувався за спробу порушення держрубежу на ділянці українсько-польського кордону, проте і того разу дістатись омріяної Європи йому не вдалось.

Як уже повідомлялось, правопорушники відповідатимуть за свої дії у суді. Після притягнення обох до адміністративної відповідальності за ч.2 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», розшукуваного передадуть співробітникам Національної поліції.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp