Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Учням 1-4 класів провели заняття з правил дорожнього руху

14 листопада 2017 р., 12:40

У школі № 6 м.Ужгород ім. В.С.Гренджі–Донського

Проведено заняття для дітей з Правил дорожнього руху. Проводили заняття старший інспектор Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Мацецка Лідія та спеціаліст сектору персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС в Закарпатській області Кельба Віра. В ході розмови діткам було роз’яснено як потрібно себе поводити перебуваючи в транспортному засобі та роз’яснено що таке сервіс і які сервіси для людей робить держава. За основу велись діалоги про безпеку на дорозі та поведінку дітей на території школи та за її межами.

Турбота це наші дії . Турбуючись про інших ми турбуємось про себе, саме в цьому і є основа того що ми робимо. Ми хочемо бачити у суспільстві людей які дотримуються правил, вимог передбачених державою, а також людей які цінують суспільні норми. Саме для цього у школах проводяться заняття з вивчень таких правил. Ми повинні проінформувати дітей, навчити їх як потрібно поводити себе у даному суспільстві. Це повинно бути згідно правил прописаних законодавством та тих цінностей які є першочергово важливими для життя. Все розпочинається з маленького, не маючи самого меншого - не отримаєш більшого. Цінності буття ми закладаємо в дітей з самого малечку. Бережімо дітей – адже вони наші і вони нам потрібні. Вони наші дзеркала, що ми в них закладемо з малечку, те вони і втілюватимуть у дорослому віці.

Прес-служба РСЦ МВС в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp