Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На дитсадки у Мукачеві виділять більше 5 мільйонів гривень

16 листопада 2017 р., 13:10

На облаштування спортмайданчиків та сучасним обладнанням

Програму розвитку дошкільної освіти Мукачева на 2018-2020 роки планують розглянути на черговій сесії міськради. На її реалізацію планують витратити 5 млн. 650 тис. гривень.

Протягом 2017 року в Мукачеві розширено мережу дитсадків - відкрито дошкільний підрозділ навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» №10. У місті працюють 19 закладів дошкільної освіти, з яких 1-з угорською мовою навчання та 8 навчально – виховних комплексів в тому числі один приватний. У 15 закладах дошкільної освіти надають послуги з навчання дітей іноземним мовам, а в 4-ох групах навчально-виховний процес здійснюється англійською мовою. Щороку відслідковується тенденція збільшення кількості груп. У закладах дошкільної освіти функціонують 183 групи, з яких 181 - загального розвитку, 1 – логопедична, 1 – спеціалізована для дітей з особливими потребами. Дошкільною освітою охоплено 80% дітей віком від 1 до 6 років, 100% дітей віком від 3 до 6 років та 99,5% дітей 5-ти річного віку.

Коштом програми проведуть модернізацію матеріально-технічної бази, (забезпечать меблями, іграшками, твердим і м’яким інвентарем, технологічним обладнанням, малогабаритною технікою, тощо), забезпечать заклади сучасним оснащенням, дидактичними, навчальними та наочними посібниками, іграми типу «Лего», облаштують ігровими та спортивними майданчиками. Заклади отримають універсальні навчально-комп’ютерні комплекси. І головне завдання, яке ставить влада - розширення мережі груп в дитсадках за рахунок нових приміщень.


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp