Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Говерлі було чутно: "Україна - Соборна!"

14 липня 2014 р., 19:30

12-14 липня в Карпатах відбулося традиційне таборування «Говерла 2014. Захистимо Соборну Україну!», у якому взяли участь понад 500 молодих активістів з усієї України.

Співорганізаторами стали ВО «Батьківщина», ВМГО «Батьківщина Молода» та ВГО «Молодий Народний Рух» – традиційний ініціатор заходу.

Цьогорічне таборування було присвячено військовому стану України через загострення збройного конфлікту на її Сході. Зокрема, українські військові експерти розповіли про сучасний стан армії, її проблеми та перспективи, ознайомили учасників таборування з необхідними знаннями у військовій сфері.

Першого дня учасники таборування взяли участь у футбольному турнірі, в якому перемогла команда з Волині. Наступного дня було проведено дебатний турнір стосовно теми Криму, перемогу отримали одесити. Також учасник таборування піднялися на Говерлу та встановили там український прапор.

Таборування на Говерлі відвідали заступник Голови ВО «Батьківщина» Борис Тарасюк, Керівник служби Голови партії Михайло Лівінський, Голова «Батьківщини Молодої» Іван Крулько, Голова «Молодого Народного Руху» Серій Воронов.

Під час свого виступу перед учасниками таборування заступник Голови партії Борис Тарасюк відзначив, що проведення військово-патріотичних таборів є надзвичайно актуальним у теперішній ситуації, оскільки українці повинні бути готовими будь-якої миті стати на захист своєї Батьківщини.

У свою чергою, Голова «Батьківщини Молодої» Іван Крулько ознайомив учасників таборування з ситуацією на Сході України, оскільки тільки повернуся з Маріуполя, та висловив переконання, що на Сході зростає патріотичний дух і впевненість у перемозі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp