Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вбивця, який ховався від слідства 5 років, таки сяде за ґрати

17 листопада 2017 р., 14:41

Без права застави

Ужгородський міськрайонний суд обрав найсуворішу міру запобіжного заходу відносно фігуранта кримінального провадження, котрий з 2011 року переховувався від слідства  16 листопада Ужгородському міськрайонному суді розглянули питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 7 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство з хуліганських мотивів. 

Злочин був скоєний ще у 2011 році. 19 грудня того року підозрюваний з групою осіб, рухаючись на автомобілі «Mersedes», у смт Великий Березний, умисно перегородили шлях водію на авто «ВАЗ-21120». Тоді ж, 46-річний підозрюваний вийшов з іномарки та вистрелив у водія заблокованого транспортного засобу. Рятуючись від нападників водій «ВАЗ-21120» разом з пасажиром намагалися втекти, та підозрюваний у цей момент наніс серію пострілів з рушниці, що стали смертельними для потерпілого. Від отриманих ушкоджень чоловік помер у лікарні. Сам же фігурант справи з місця злочину зник і був оголошений у розшук. 

Згодом розпочалися вже й пошуки вбивці на міжнародному рівні. Сьогодні ж, 16 листопада, слідчим відділу розкриття злочинів проти життя та здоров‘я особи спільно з представниками Управління карного розшуку вдалося затримати фігуранта тяжкого злочину. Ознайомившись із доказовою базою, а також ризиками, що можуть нашкодити подальшому розслідуванню відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. 
Відділ комунікації поліції у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp