Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд ще на два місяці продовжив арешт екс-регіонала Єфремова

18 листопада 2017 р., 17:23

Старобільський районний суд Луганської області

Продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому голові фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександру Єфремову до 15 січня 2018 року. 

Відповідне рішення повідомив головуючий суддя Олександр Пелих на засіданні 17 листопада, – передає Українська правда. «Суд вважає за необхідне продовжити запобіжний захід Єфремову О.С. у вигляді утримання під вартою на 60 діб до 15 січня включно», – сказав він. Своїм рішенням суд задовольнив клопотання Генеральної прокуратури. 

Захист підсудного просив відпустити його з-під варти. Однак суд вирішив, що Єфремов, перебуваючи на волі, може переховуватися від слідства та загрожувати свідкам. Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в пособництві в захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України). 

Також його звинувачують у зумисних діях з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією, вчинені представником влади за попередньою змовою групою осіб, що призвели до тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації «Луганська народна республіка» (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Екс-»регіонала» звинувачують у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України). Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp