Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Болгарії автобус врізався у вантажівку: дев’ять жертв

18 листопада 2017 р., 12:49

Пасажирами автобуса були люди зі слабким зором

У Болгарії на автомагістралі Софія-Варна внаслідок лобового зіткнення автобуса з вантажівкою 9 осіб загинули, ще 20 дістали травми різного ступеня тяжкості.

Як уточнив журналістам міністр охорони здоров'я Болгарії Кирило Ананьєв, який прибув на місце аварії, шість осіб загинули на місці аварії, ще троє померли в лікарні.

Решті потерпілим, які були доставлені у найближчі лікарні, надається медична допомога.

За даними болгарської Дорожньої поліції, в автобусі було 27 осіб. Всі вони поверталися в місто Перник (передмістя Софії) після проходження у Варні курсу реабілітації. Всі пасажири автобуса – люди зі слабким зором.

На місці ДТП працює спеціально створена слідча бригада. За попередніми даними, зіткнення сталося через порушення водієм автобуса правил обгону.

Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов розпорядився провести детальну перевірку автобуса і підприємства, до якого він був прикріплений.

Як повідомлялося, у Росії в республіці Марій-Ел сталася ДТП за участю пасажирського автобуса та вантажівки-лісовоза. Внаслідок аварії загинуло щонайменше 15 осіб.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp