Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова Закарпатської обласної виборчої комісії: Справа в грошах

11 березня 2014 р., 17:56

На шпальтах останнього номеру газети «Старий Замок «Паланок» опубліковано дві постанови Закарпатської ОВК про визнання двох «ЄЦівських» депутатів Івана Туріса та Михайла Гичку обраними до Закарпатської обласної ради.

Чому офіційні документи з’явився не в офіційному виданні обласної ради та ОДА «Новини Закарпаття», а у виданні яке пов'язують з родиною голови обласної ради Івана Балоги, ми поцікавилися у голови Закарпатської обласної виборчої комісії Віталія Куштана. 

У коментарі «Часу Закарпаття» Віталій Куштан пояснив, що справа в грошах:

- У нас абсолютно відсутнє фінансування. Оскільки грошей нема, ми можемо оприлюднювати там, де хочемо. Звичайно, краще там робити (газета «Новини Закарпаття». - Ред), але враховуючи, що у нас коштів немає, це за рахунок коштів обласної ради фактично і робиться, відповідно, щоб воно було належним чином, своєчасно опубліковано, це і було зроблено у «Старому Замку». Нам, по великому рахунку, немає різниці, де буде публікуватися. І ми не зобов’язані навіть по закону конкретно в цьому виданні публікувати свої рішення. Є регіональні видання, які розповсюджуються по території області. Мені здається, що цей «Старий Замок» навіть і дешевше, якщо я добре пригадую, ніж «Новини Закарпаття». 
 
До слова, наклад "Старого Замку Паланок" - 5 тисяч примірників, а "Новини Закарпаття" виходять двічі на тиждень та мають загальний тираж понад 21 тисяча на тиждень.

Час Закарпаття




 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp