Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець втратить свободу на три роки

21 листопада 2017 р., 13:25

За те, що рубав дерева

Хустською місцевою прокуратурою продовжується системна робота у сфері охорони навколишнього природного середовища, зокрема в частині охорони лісових ресурсів.Зокрема, Іршавським відділом Хустської місцевої прокуратури скеровано до суду черговий обвинувальний акт відносно мешканця Іршавщини, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ст.246 КК України – незаконна порубка дерев у лісах, що заподіяло істотну шкоду.

Як повідомив керівник Хустської місцевої прокуратури Сергій Зовдун, у ході розслідування встановлено, що чоловік, порушуючи вимоги Лісового кодексу України, всупереч встановленому порядку заготівлі лісодеревини, незаконно, без будь-якого дозволу, самовільно вчинив рубку 7 дерев породи «Бук», чим спричинив державному підприємству «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Іршаваагроліс» майнову шкоду на суму щонайменше 30 тис. грн.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.246 КК України, зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp